8.7.2010

Iltapala

Pahoittelen pitkäksi hujahtanutta blogihiljaisuutta, mutta viime aikoina ei ole ollut paljon muuta asiaa kuin kiirettä ja väsymystä. Eihän sellaisesta kukaan halua lukea.


Ja kun telkkarikin jauhaa pelkkiä kesäuusintoja ja puutarhaohjelmia, en tule neuloneeksi, vaan nyherrän edelleen niitä samoja pitsejä, joista joskus keväällä innostuin...


Halusin kuitenkin pulpahtaa juuri sen verran, että joku ehtii minut eräkiikareilla bongata ja ilmoittaa ornitologiseuraan. Etteivät luule minun kuolleen sukupuuttoon ja tule surullisiksi.


Kerron siis uusimmasta ruokalöydöstäni,


PAPRIKAPANNARISTA

- sovellettu Herkkuruokaa-blogin oivallisesta ohjeesta -


5 dl rasvatonta maitoa

3 munaa

2 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja

n. 100g pakastepinaattia (sulatettuna)

2 tl paprikajauhetta

2 tl mustapippuria

ripaus suolaa


Vispaa kaikki aineet kunnolla sekaisin ja kippaa leivinpaperilla vuoratulle pellille.


Täyte:

1 paprika

3 kevätsipulia varsineen

2 rkl pizzamaustetta


Pese, pilko ja paista kasvikset pienessä tilkassa oliiviöljyä. Anna jäähtyä hetki ja ripottele tasaisesti pannarin päälle. Sirota päällimmäiseksi vielä reilusti pizzamaustetta.


Paista 225 asteessa n. 30 min. Jos pannari on vielä tämän jälkeen löllön tuntuista, pistä uuni kiinni ja anna luomuksesi kuivua hetki jäähtyvässä uunissa. Hyvää sekä kuumana että kylmänä!


Ah, lempeä ilta-aurinko! Jännästi liimasi profiilini seinälle. Vähän liian pitkät hiukset hainhampaille joo, mutta nenä on aateliselta esi-isältä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elen-lintu bongattu :)

Olen jostain syystä nähnyt viimeaikoina paljon unia sinusta, Mehusta ja veljestäsi. Ehkä se oli vaan joku sisäisen kellon muistutus viimeksimainitun syntymäpäivistä. Harvoin vaan näen unia tutuista ja en muista ennen sinun vierailleen unissani. Ja sitten blogisikin oli hiljaa ja hetken jo mietin liittyykö se uniin.

Elen kirjoitti...

Musta ei kannata nähdä unia. Mulla on paha taipumus pistää kaikki unipaikat remonttiin. :P