30.7.2012

I'll say

Tohtori Livingstone, oletan, että olen löytänyt aivan uudenlaisen blogilimbon: sisäasiainministeriö lähetti luottovalokuvaajani susirajalle. Siksi en ole saanut kesäneuleistani julkaisukelpoisia kuvia. Kävin kyllä läpi kaikki vanhat IRC-Galleria-niksit, mutta tämä ei ole IRC-galleria. Tämä on blogi. Kunnianarvoisa sellainen.

Onneksi personal rajajääkärini käy silloin tällöin lomilla. Tai no, "lomilla". Pistin sen raakalaismaisesti kuvaushommiin heti juna-asemalla:


Way to Mandalay (Garnstudion ohje)
Lanka: (se ihanan) hopeainen Novita Tennessee, n. 90 g
Puikot: 4.0 mm
Napit: metallia, ompelulaatikon aarteita

Sanalle "waist coat" ei vain ole hyvää suomenkielistä vastinetta. Ei tämä sentään mikään liivi ole, vaan jotain coolimpaa.
Tein helmoista himpun pidemmät kuin ohjeessa kehotettiin - 'cause I wanted more of the good stuff. Tästä seurasi tosin melko epämääräiset mittasuhteet. Tai ehkä tavallinen t-paita ei ole paras mahdollinen aluskerros? Ei kiinnosta. Tämän neuleen tarkoituksena ei ole asetella kurvejani nykyisen kauneusihanteen vaatimiin paikkoihin. Ei, sen tarkoituksena on olla vaan. Kaunis ja bad-ass.


Juuri neuleiden kuvaaminen on muuten inhokkiosani tässä bloggausprosessissa, lähinnä siksi, että olen ehkä maailman epävalokuvauksellisin ihminen. Hyvänä päivänä noin joka kymmenes kuva on sellainen, jossa en näytä siltä, että olisin juuri syönyt jotain elävää, kutsunut kuvaajaa ihmepervoksi tai menettänyt jonkin ruumiinosani jossain kummallisessa esterataonnettomuudessa. Mutta tällä kertaa pääsin sentään kiipeilemään höyryveturin päälle! All aboard!

Ei kommentteja: