28.2.2012

Hamaa ja muuta tuotesijoittelua

Ajan puutteessa ajattelin vilauttaa uudehkoja hamahelmiluomuksia. Näitä ei vain koskaan ole liikaa... (Vai olisko?)



Mallit muihin on nyysitty netistä, mutta chibi-Finn on aivan oma sävellykseni. Saa kopioida epäkaupallisiin tarkoituksiin, eikä kestä kiittää. Molemmat Adventure Time -hahmot lähtivät muuten joulutervehdyksinä muutamille *köh* himpun nörteille Amerikan-kavereille, koska kyseinen sarja on kuulemma "bee's knees". (If you are trying to read this with Google Translator, I wish peace and love to the entire Connecticut!) Itse en ole kyseistä sarjaa juurikaan katsonut, koska Suomesta puuttuu vielä Adult Swimin kaltaiset awesome hourit. (Miksi, oi miksi?!?)

Siksi toisekseen, vielä on pari päivää aikaa osallistua Taito-lehden arvontaan! Mahtavat palkinnot, joiden toivossa minäkin tätä sanaa tietysti levitän. (Mainontahan sinänsä on siinä määrin viheliäinen ala, että olen hylännyt kaikki käytännönläheiset suunnitelmat copywriteriksi ryhtymisestä jo ajat sitten. Olisin nukkunut yöni vain entistä huonommin ajatellessani niitä markkinatalouden paperimassatolloja, joita heittelisin mediavirtaan, tukkimaan sitä paremman ja aidomman (edes alkeellisinta rakkautta ja arvokkutta sisältävän) materiaalin kaunista flowta. Mutta:)

Taito-lehti järjestää bloggaajille ja facebookkaajille arvonnan, josta voi voittaa vain järkeviä asioita:
- lahjakortit Ilun Handuun (100 euroa) http://www.handu.fi/shop/
- Titityyhyn (50 euroa) http://www.titityy.fi/
- Villavyyhtiin (50 euroa) http://villavyyhti.fi/
- sekä kaksi Taito-lehden vuosikertaa.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN:
jaa tämän tapahtumailmoitus blogissasi tai Facebook-sivuillasi ja ilmoita siitä sitten sähköpostilla osoitteeseen: toimitus(at)taito.fi.
Yhdestä julkaisusta saat yhden arpalipun ja jos joku mainitsee tilauksen tehdessään lukeneensa tästä kampanjasta blogistasi, saat peräti 10 arpalipuketta! Arvonta on voimassa 2.3.2012 asti.

Ja kun mainonnan makuun kerran päästiin, katselin televisiosta juuri puoli tuntia sitten ihan stimuloivan elokuvan, Stranger than Fiction (2006). Juoni hieman kompasteli omaan nokkeluuteensa, mutta koska pidän kaikista metafiktiivisista jutuista, suosittelen sitä muillekin kirjoittamisesta tai kirjallisuustieteestä kiinnostuneille. Ynnä niille, jotka epäilevät olevansa henkilöhahmoja. Itse olen melko varmasti sarjakuvahahmo. Jos voit todistaa luuloni vääräksi, ota yhteyttä. Jos loogiset ristiriidat pilaavat päiväsi, älä katso. Äläkä ota yhteyttä.